Retourneren & Ruilen

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Uw bestelling annuleren is mogelijk binnen één uur na het plaatsen van de bestelling. Hierna wordt uw bestelling verwerkt en is enkel nog retourneren mogelijk.

Niet-aanvaarding van pakket

Als een pakket aan de voordeur wordt afgeleverd of op een postkantoor wordt achtergelaten, heeft In Daily World betaald voor de bezorging van het pakket. Als het pakket niet wordt aanvaard of niet wordt afgehaald bij het postkantoor, wordt het automatisch teruggestuurd naar de leverancier. In dat geval sturen wij u gratis een nieuw pakket. Als het de tweede keer niet wordt aanvaard, hebben wij het recht €15 euro in te houden op het bedrag dat u terugkrijgt.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja natuurlijk, we hebben een 14 dagen retourbeleid.
U kunt uw product om welke reden dan ook retourneren, zolang het maar ongebruikt en in nieuwe staat is.

Hoe te retourneren?

1. Meld uw retour aan 
Om uw retour aan te melden, hoeft u alleen maar contact op te nemen met info@gezondtoday.com. Onze klantenservice stuurt u zo snel mogelijk een retourbevestiging.

2. Uw retour voorbereiden
Verpak het product dat u terugstuurt goed en veilig, bij voorkeur in de originele verpakking. Let op: Helaas kunnen wij de kosten van de retourzending niet voor onze rekening nemen.

3. Stuur ons uw pakket
Stuur het pakket (met Track&Trace) naar het hieronder beschreven retouradres:

Naam contactpersoon: Tian Shujing
Adres:
Yinzhou District, Jianlan Road, Lane 1177 (3. etage)
Stad:
Ningbo City
Postcode:
315100
Land: 
China 
Tel: +8619558051385

Let op. De kosten van uw retourzending zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling.

 Land van verzending Verzendmethode Geschatte retourkosten
Nederland PostNL + Track&Trace €19 - €21
België BPost + Track&Trace €19 - €21

 

4. Laat het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening
Een volledige terugbetaling zal worden gedaan via de oorspronkelijke betalingsmethode zodra wij uw retourzending hebben ontvangen. Voor zover mogelijk moeten de artikelen in hun oorspronkelijke staat en zo onbeschadigd mogelijk worden geretourneerd. Het aankoopbedrag wordt binnen twee werkdagen teruggestort op uw bankrekening of een andere betaalmethode.

Defect product?

Helaas kan het gebeuren dat uw product tijdens het transport beschadigd raakt. In dat geval krijgt u van ons de eerste keer altijd gratis een nieuw pakket en kunnen wij helaas geen geld teruggeven. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug.

Waarom kunnen de beauty & health producten niet worden geretourneerd?

Een lijst van hygiëne producten die niet kunnen worden teruggezonden en vergoed (de lijst is niet volledig): ondergoed en beha’s, bikini, make-up, haarstylingsproducten, schoonheidsproducten, enz. Wij nemen hygiëne en openbare veiligheid serieus en staan het retourneren van beauty- en gezondheidsproducten niet toe voor de veiligheid van al onze klanten. Wij staan hierin niet alleen. Andere aanbieders van schoonheids- en gezondheidsproducten staan om dezelfde redenen geen retourzendingen toe.

Pakket verloren of zonder reden teruggestuurd?

Als een pakket verloren gaat of om logistieke redenen niet kan worden afgeleverd, sturen wij altijd een nieuw pakket voordat wij overgaan tot terugbetaling en terugzending.

Ik heb een ander probleem

Heeft u nog een probleem?
Maak je geen zorgen, we helpen je graag.

Ons klantenservice team is klaar om u te helpen.
U kunt het team bereiken door te e-mailen naar Info@gezondtoday.com